Nykyaikainen konepaja

Toimintamme alkoi, kun keväällä 1951 Eino Virtanen perusti yrityksen ja se merkittiin Kotkan Maistraatin rekisteriin 21.5.1951.

Tarjoamme asiakkaillemme monipuolista ja joustavaa alihankintatoimintaa erilaisissa teräsrakenne-, ohut- ja paksulevytöissä ja koneistuksissa. Toimitiloja meillä on yhteensä 2660m2, joista tuotantotiloja on 2500m2 ja toimisto- sekä suunnittelutiloja on 130m2.

Olemme valmistaneet mm. seuraavia tuotteita: Koneistetut palkki- ja levyrakenteet (hst/fe), HST-levyllä vuoratut palkit ja kannakkeet, verkkosuojat, suojaseinät ja suojakatteet (hst/fe), ruuvikuljettimet (hst/fe), käyttöjen suojat, valuma-altaat, vedenerottajat, jakotukit, imujalat ja imuyhteet, suihkuputket, nostopalkit ja nostovälineet (hst/fe) sekä putkistojen kannakkeet.

Laatu merkitsee asiakkaillemme toimitusvarmuutta, joustavuutta sekä asiakastyytyväisyyttä laatutietoisella toiminnalla. Laadun perustana on ISO 9002:een perustuva laatujärjestelmä, sekä Control 9000 -toiminnanohjaus-järjestelmä, jolla hallitsemme prosessin tarjouksen valmistelusta aina projektin toimitukseen saakka. Nykyaikaiset tiedonkäsittelyjärjestelmät mahdollistavat kuvien ja tietojen joustavan siirron.


Alihankintapalveluita jo vuodesta 1951